Om mig

orig-ICOK2013Jeg bor på Frederiksberg, er 36 år gammel, har en bachelor fra CBS og arbejder på Institut for Idræt og Ernæring på Københavns Universitet.

Jeg har aldrig været helt vild med at løbe, men gennem træning til triathlon har jeg fundet glæden ved at snørre løbeskoene og bare suse derudad (ja ok, så hurtigt løber jeg måske heller ikke).

Mit mål med løbetræningen var oprindeligt at gennemføre Berlin Marathon 2013. Det gik fint, dog fik jeg en knæskade med hjem, som jeg blev opereret for i maj 2014. Dermed blev det store mål for 2014 – at tackle en halv jernmand – udsat.

13. juni 2015 blev den skelsættende dag, hvor jeg gennemførte min første halve jernmand i Billund og i 2016 gennemførte jeg min første Ironman. Den anden jernmand kom i hus i 2017, men motivationen til den lange distance forsvandt. Derfor skal der være fokus på træningsglæde i 2018 – og lige nu er det primært løb og crossfit der fylder i min hverdag.

Mit mål med bloggen er at den skal være inspirerende, personlig og samtidig holde mig selv til ilden.

1000 tak fordi du læser med 🙂

Follow on Bloglovin

Reklamer

4 thoughts on “Om mig

  1. Hej!
    Jeg har faldt over din blog da jeg søgte på slimhindefold og operation. Det lader til at du kom dig meget godt? Jeg står selv i meget den samme situation som du gjorde. Må jeg spørge hvordan det går med dit venstre knæ idag?

    • Hej Martin,
      Mange tak for din kommentar. Man må sige at jeg er kommet mig meget fint – har siden operationen i 2013 løbet flere halvmarathon og også gennemført en halv ironman. Dog kan jeg stadig mærke smerter i knæet, når vejret er koldt. F.eks. kan en cykeltur på arbejde i blæsevejr som i dag godt mærkes. Men når knæet er varmt, er der ingen problemer. Min recovery efter operationen tog næsten et år – væsentligt længere end jeg lige havde regnet med. Alt i alt, er jeg glad for at jeg fik det ordnet 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s