Trailman – 6 km løb i Hedeland

Jeg var off-road i søndags 😉 Daniel og jeg var stået tidligt op og kørt til Hedeland tæt på Roskilde for at løbe Trailman. Der var dog en del der var stået væsentligt tidligere op end os – nemlig de imponerende løbere der havde begivet sig ud på 80, 50 og 25 km! WOW!

Da det var mit første trailløb og Daniel døjer med en skade nøjedes vi med 6 km.

Herunder er jeg klar til start med mine spritnye og meget rene trail-sko (de var væsentligt mere mudrede da vi kom i mål – og sådan skal det være 🙂 ).

Trailman 2015

Første del af turen gik rundt om en sø, først på en ret bred grussti og derefter på en smal semi-mudret sti. Det var SÅ sjovt. Så rundede vi start/mål området, og løb et 8-tal. Først lidt på asfalt (av, det kunne mine fødder ikke lide i trail-skoene), så lidt på nogle små stier og så rundt om nogle meget smukke vinranker. De orange X’er lyste flot op i det lidt halvtriste grå vejr.

Trailman 2015

Trailman 2015

Vi løb over målstregen og uret stod kun på 5 km. Ruten var simpelthen for kort. Vi holdt et kort pitstop, overvejede situationen, spiste lidt af den hjemmebagte chokoladekage og aftalte at tage søen én gang til. Der var ingen andre løbere og det var simpelthen så fint. Pludselig puslede det i buskene, og jeg troede at der kom en langdistanceløber blæsende ud foran os – men nej, der kom et dådyr springende frem. Den blev tydeligt forskrækket over at se Daniel og jeg, og skyndte sig at vende bagdelen til os og springe tilbage i busken. Naturen helt tæt på – fantastisk!

Det er ikke sidste gang jeg løber trailman – selvom ruten var for kort, så var det så fint arrangeret og der var en rigtig god stemning. Masser af tommeltotter opad herfra. Og som billedet herunder viser – så gør trail mig glad 😉

Trailman 2015

 

Reklamer

One thought on “Trailman – 6 km løb i Hedeland

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s