Tilbage igen med nyt mod på OW svømning

Min første jernmand er kommet lidt på afstand, og mellem os, så kan jeg stadig ikke helt forstå at jeg rent faktisk gennemførte en HEL halv jernmand! Jeg har svømmet 1.9 km…jeg har cyklet 90 km…og jeg har løbet et halv-marathon…på en og samme dag! Det er sgu egentlig lidt vildt 🙂

Nå, men svømmingen gik jo langt fra optimalt til Challenge, så jeg har taget tyren ved hornene og har været til et par undervisninger i Tri Club Denmark i havnebassinet ved Fisketorvet. Det er stadig OW, men i trygge omgivelser. Jeg har også været dernede og svømme en del gange selv, og jeg kan allerede nu mærke en kæmpe forskel. Mit hemmelige våben er at tage 10-15 vejrtrækninger mens jeg sætter hovedet under vand (uden at svømme). Når det er klaret, er det som om at min krop er klar på at svømme, og så kan jeg sagtens svømme 2 km. på <45 minutter. Det er rart at have set lyset, og jeg glæder mig til at prøve det af til næste race den 9. august.

Henover sommerferien er jeg også startet med at bruge OOBGuidance. Jeg er i gang med min 3. uge, og jeg er meget begejstret. Jeg får struktur på min træning og får trænet det jeg skal, men jeg har stadig frihed til at flytte lidt rundt på det, og så koster det en brøkdel af en “rigtig” personlig træner.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s