The Color Run 2014

Så har jeg endelig deltaget i årets første “race”. Wuhuu 🙂

I dag stod den på Color Run 2014 i Valby Parken. Daniel havde også købt en billet, og da jeg jo endnu ikke må løbe, gik vi de 5 km i stedet for. Det fede var, at der var rigtig mange der gik i stedet for at løbe, så jeg følte mig ikke på nogen måde udenfor.

Allerede i fredags startede “festlighederne”. Man kunne hente sit startnummer, tshirt og “goodie bag” på Kultorvet i København. Jeg kørte forbi på vej hjem fra arbejde…og der var en KÆMPE kø! En hel time tog det før jeg kom derfra med vores ting. Arrangørerne havde reklameret med at der ville være en goodie bag fyldt med ting fra deres sponsorer…ahem…den formulering skal de nok lige revurdere til næste år (hvis der bliver et Color Run igen næste år). Der var en lille bitte prøve på en Nivea creme…WOW! Nu er goodie bag’en selvfølgelig ikke det vigtigste ved et løb, men når man giver næsten 350 kr. for at deltage i et 5 km. løb og de samtidig lover det…ja, så er det dårlig stil.

Det var lige mit “sure” opstød, for dagen i dag, levede til fulde op til mine forventninger. Farver, fest og solskin 🙂

Klar til afgang


Daniel klar til start

Opvarmning


Klar til 5 glade km – hvis jeg kunne, ville jeg have hoppet som ham bag ved mig 😉


Vi er ankommet til min yndlingsfarve!

I mål!

Daniel i mål!

Overordnet set var det en super god måde at bruge et par timer på – det er et sjovt koncept, og mange deltagere havde virkelig gjort meget ud af kostumer etc. Der var en god stemning på hele ruten, og det her med at få kastet farvet majsmel ud over sig, er bare virkelig sjovt. Det eneste lille men er, at der godt kunne have stået nogle hjælpere og kastet vand ud over os, når vi nærmede os farveportene (der var en port for hver kilometer) – farven klæbede sig ikke rigtig fast på tør hud. Der var nogle der dybbede sig i en lille andedam, for at de kunne blive helt “malede” – ænderne må virkelig have tænkt sit 😉

Start og målområdet var en stor fest. Super musik, folk der dansede, folk der bare sad på tæpper og hyggede og gratis slik og is-te – kæmpe plus 🙂

Overall, er jeg rigtig glad for at vi deltog – knæet har det også fint, dog en smule træt. Jeg vil også meget gerne deltage næste år, selvom jeg synes prisen er en smule høj.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s