Ski’n’Bike

I går deltog Daniel og jeg i vores første Ski’n’Bike time hos Balance Club i Rødovre. Det var igennem vores mentorgruppe i /tri club denmark at vi havde fået lov til at prøve konceptet – med ingen anden end Kim Greisen som instruktør (jeps, det er ham dér der gennemførte 1½ ironman med et brækket lårben)!

Balance Club skriver følgende om konceptet:

“Ski’n’Bike er et helt nyt gruppetræningskoncept udviklet af Triathlet, langrendsløber og læge Ulrich Ghisler. Man træner hele kroppen og forbrænder flere kalorier end noget andet holdtræningskoncept. Det er genial træning for triathleter og skiløbere, men også for alle som vil holde sig i form på en ny sjov og tidseffektiv måde. Det foregår ved at man to og to deles om en skimaskine og en spinningcykel og skiftes til at stage og cykle ca. 5-6 min. ad gangen. På den måde skifter man hele tiden muskelgrupper mellem over og underkrop og kan derfor holde en højere intensitet og belastning igennem timen. Man kan hele tiden heppe og opmuntre hinanden, og skimaskinen giver suveræn træning for mave, balder, ryg, arme, skuldre, bryst og lår, mens cyklen træner benene.

Jeg har fundet en video på youtube, så i kan se hvordan konceptet ser ud i virkeligheden:

Nå, hvad er dommen så? Jeg er vild med konceptet. Det var en overdrevet hård time og jeg knoklede virkelig for sagen. I dag er kroppen øm (på den gode måde) og jeg kan i hvert fald mærke, at især “stavningen” er god for “crawl-armene” – som kom på en noget hård prøve, da jeg var omkring Bellahøj på vej hjem fra arbejde.

Ulempen er, at vores fitnesscenter slet ikke har konceptet, og det bliver altså lige dyrt nok at skulle melde sig ind i Balance Club for at kunne komme til ski’n’bike en gang imellem. Så håbet er, at /tri club på sigt måske kan tilbyde det – om ikke andet så bare hver 14. dag.

Får du muligheden for at prøve en thorax trainer (skimaskinen) eller et Ski’n’Bike hold – så snup den 🙂

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s