Änglamark Nytårsløb

I morges da vækkeuret ringede kl. 8, var det noget af en deprimerende udsigt vi havde. Jeg tog billedet nedenfor lige inden vi skulle ud af døren ved 9-tiden – det var noget af en våd fornøjelse og havde vi ikke meldt os til Nytårsløbet, så tror jeg ikke vi var kommet ud og løbe.

Anglamark Nytårsløb 2012

Nå, afsted gik det mod Fælledparken på cykel med regntøj ud over løbetøjet. Startnummeret sad klar på maven og chippen var sat på skoen.

Anglamark Nytårsløb 2012

En glad løber (uden hænder!?!?) venter på at komme ud på de 10 km.

Anglamark Nytårsløb 2012

Det var en kold, våd og blæsende oplevelse og ruten var ikke videre inspirerende – 2x 5km rundt om Fælledparken. Resultatet var heller ikke ophidsende – 1:05:26. Optur var det dog at komme i mål og mæske sig i kransekage og honninghjertebomber – MUMS!

Det er 2. år Daniel og jeg løber Änglamark Nytårsløb og selvom vejret ikke var super i dag, så er det et enormt hyggeligt løb og folk er i godt humør – og nogle er tilmed klædt ud 🙂

I aften står den på lækker mad fra Dag H og byens bedste kransekage fra Kirstens Konditori, som nu kan nydes med god samvittighed.

GODT NYTÅR!

Reklamer

2 thoughts on “Änglamark Nytårsløb

    • Hej Anders, tak skal du have 🙂 Det er et virkelig hyggeligt løb – der er dog ingen tshirt eller medalje. Til gengæld er der champagne og kransekage når man kommer i mål.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s